Svets

Vi har kompetensen och kunskaperna som krävs för att utföra kvalitativ service och reparationer av svetsar av alla märken och typer. Med korrekt fungerande utrustning säkerställs både effektivitet, funktion och säkerhet för svetsning. Dessutom kan vi tillhandahålla ett stort utbud av tillbehör för svetsning – pistoler, elektrodhållare, munstycken, kablar och andra slitdelar. Vi erbjuder självklart också hjälmar, kåpor och annan skyddsutrustning för att möta alla era behov inom svetsning. 

Med jämna mellanrum är det nödvändigt att kalibrera och validera svetsmaskiner så att de uppfyller krav och normer* för utrustningen. Med lång erfarenhet av kalibrering och validering för flertalet olika svetsmaskiner kan du tryggt och bekvämt lämna in din svetsutrustning till oss så sköter vår auktoriserade personal validering och kalibrering åt dig. Vi kan även utföra detta på plats hos er. 

Tecknar du ett serviceavtal med oss kan vi erbjuda ökad tillgänglighet över dygnets 24 timmar. Då erbjuder vi dessutom fri rådgivning och fasta priser på service och underhåll. Fördelen för dig som kund blir att du får snabb och rätt service vid rätt tillfälle samt att det inkluderar byte av servicedelar vid behov. Ett serviceavtal med Nordströms El ger dig trygghet och kontroll över kostnader samt säkerställer att er svetsutrustning underhålls och servas på korrekt sätt. 

Auktoriserad verkstad för:

Kontakta oss idag för mer info!

    Elinstallationer

    Larm

    Reparation & service

    Cookies

    GDPR & miljöarbete