Reparation & service

Maskinverkstad med service i toppklass

Söker du en maskinverkstad med extra bra service? Nordströms EL i Umeå hjälper ditt företag med reparationer av Kompressor, Spånsug, Svets, Komprimator, Grindar/Bommar, Högtryckstvätt och Städmaskiner m.m.. Kontakta oss idag eller beställ dina reservdelar direkt på hemsidan. Välkommen!

Reparera dina maskiner

Vill du förlänga livslängden på din kompressor? Vi utför kompressorservice på alla fabrikat och har specialistkompetens på allt från skruv- och kolvkompressorer till blåsmaskiner och vakuumpumpar. Kontakta oss så upprättar vi ett serviceavtal med fasta priser och fri rådgivning vid behov.

För dig som vill reparera utrustning för högtryckstvätt hjälper vi till att se över dina maskiner inklusive tillbehör och slangar. Du hittar även ett stort utbud av reservdelar som exempelvis munstycken, handtag och lansar på vår hemsida.

En integrerad miljöpolicy

Minskade utsläpp och en hållbar miljö är allas ansvar! På Nordströms EL arbetar vi ständigt för att integrera miljöfrågor i vår service till dig. All personal är utbildad i miljölagstiftning och gällande förordningar för att tillgodose de krav som finns på miljöanpassade företag idag.

Vår maskinverkstad tar hänsyn till en driftoptimerad elförbrukning och prioriterar även ett miljöanpassat förbrukningsmaterial i våra inköp. Vi för också en kontinuerlig dialog med våra leverantörer för förbättrade lösningar inom både miljö och säkerhet.

Kontakta oss idag för mer info!

    Elinstallationer

    Larm

    Reparation & service

    Cookies

    GDPR & miljöarbete