Larm

Låt en erfaren larmfirma installera larm och hemlarm i Umeå

Både privatpersoner och företag idag väljer att installera larm i Umeå. Vi installerar alla typer av larm i privata hus, butiker och hos företag. Underhållningsarbeten utförs likaså.

Låt säkerheten prioriteras

Vi arbetar åt både privatpersoner och företag där vi installerar både hemlarm och larm i offentliga lokaler. Vi utför givetvis också underhållningsarbeten av de installationer vi gör. 

Kontakta oss idag och få det larm som du behöver.

Passersystem

Ta kontroll över dörrar, lås och passager i fastigheten

Ett passersystem möjliggör både omfattande kontroll över passager i fastigheten och är en smidig och anpassningsbar lösning som sparar både tid och pengar. Det är enkelt att tidsstyra tillgång om så önskas och lika enkelt att hantera taggar för olika behörighetsnivåer eller spärra taggar om en sån gått förlorad.

Vi hjälper er med installation och service för alla typer av passersystem och vi hjälper er gladeligen med en helhetslösning för passager i er fastighet. Därigenom ser vi också till att passersystem kommunicerar med övrig säkerhetsutrustning, såsom inbrottslarm, lås eller kameraövervakning, för att skapa en trygg och ekonomisk lösning för ert företag eller hem.

Kontakta oss för mer information och en kostnadsfri offert!

    Elinstallationer

    Larm

    Reparation & service

    Cookies

    GDPR & miljöarbete