Installera solceller i Umeå

Solceller i Umeå – för hem & företag

Vill du spara pengar och minska din klimatpåverkan? Kontakta oss för att installera effektiva solceller i Umeå – för ditt hem eller företag.

Minska dina elkostnader med solpaneler

Om du vill sänka dina elkostnader med solceller i Umeå har du kommit rätt! Att installera solpaneler är inte bara en hållbar och miljövänlig lösning utan kan också vara en mycket lönsam investering på lång sikt. Genom att producera din egen el med solenergi kan du minska eller helt eliminera dina elkostnader och skydda dig mot stigande elpriser.

På Nordströms El har vi många års erfarenhet av att installera solpaneler och har skickliga medarbetare som anpassar solcellsanläggningen efter just din byggnad och dina specifika behov.

Vi hjälper dig från rådgivning till färdig installation

Som kund kan du alltid känna dig trygg. Vi stöttar dig genom hela processen – från rådgivning och planering till färdig installation. 

Solpaneler anpassade efter dina behov

Vi levererar solpaneler anpassade efter din fastighet och dina behov. Vi utför installationen av anläggningen samt anmäler till nätägare. Som kund kan du välja om du vill köpa en fullständigt installerad anläggning eller bara materialleverans.

Vi erbjuder helhetslösningar och trygga tjänster inom solceller:

 • Projektering
 • Produktionskalkyler
 • Montagebeskrivning

Självklart hjälper vi även till med att ansöka om din skattereduktion för Grön Teknik direkt på fakturan, vilket kan göra investeringen i solpaneler ännu mer lönsam.

Vi erbjuder också laddboxinstallationer för elbilar, så att du kan ladda din bil på ett smidigt och säkert sätt. Våra lösningar inkluderar allt från projektering och installation till molntjänster, debiteringslösningar och dynamisk lastbalansering. Kontakta oss idag för att få reda på hur vi kan hjälpa dig att ta din energihantering till nästa nivå!

Vill du installera
solceller i Umeå?

Tveka inte att kontakta oss! Våra erfarna elektriker är redo att hjälpa dig med alla typer av elarbeten, från installationer till reparationer.

  Elinstallationer

  Larm

  Reparation & service

  Cookies

  GDPR & miljöarbete