Installera laddbox i Umeå

Laddbox i Umeå – praktiska laddlösningar för hem & företag

Letar du efter säkra och praktiska laddlösningar för din elbil? Vi levererar och installererar smarta laddboxar i Umeå – oavsett om du vill ha laddstationen hemma eller på jobbet.

Vi levererar och installerar  kompletta laddlösningar till din elbil

På Nordströms El är vi experter på elbilsladdning och erbjuder skräddarsydda lösningar för både privatpersoner och företag. Vi har en bred kompetens och gedigen erfarenhet av att installera laddstationer för elbilar i hela Umeåområdet, vilket gör oss till det självklara valet när det gäller laddning av din elbil.

Våra lösningar för elbilsladdare innefattar:

 • Dynamisk lastbalansering
 • Molntjänster samt applösningar
 • Debiteringslösningar

Våra lösningar inkluderar dynamisk lastbalansering, vilket innebär att laddningseffekten anpassas efter behovet i det ögonblicket. Detta gör att flera bilar kan laddas samtidigt utan att överbelasta det elektriska nätet.

Vi erbjuder också molntjänster och applösningar som ger användarna möjlighet att övervaka och styra laddningen på distans. Debiteringslösningar är också en del av vårt utbud, vilket innebär att du som företagare kan debitera dina anställda eller kunder för deras laddning på ett smidigt sätt.

Självklart hanterar vi också din skattereduktion för Grön Teknik direkt på fakturan.

Laddboxar och laddstationer med installation

På Nordströms El erbjuder vi skräddarsydda laddningslösningar för både privata hushåll och företag. Vi vet att behoven varierar beroende på var du laddar din elbil, så oavsett om du vill ha din laddbox hemma i din villa, bostadsrätt eller behöver en laddbox på företaget kan vi hjälpa dig med allt för din elbilsladdning.

Ladda din elbil med laddbox hemma

När du laddar din elbil hemma kan du ha fördelen av att ha en laddbox som är tillgänglig när som helst på dygnet. Detta ger dig frihet och flexibilitet att ladda din bil precis när det passar dig, och du behöver inte oroa dig för att hitta en ledig laddningsstation när du behöver den som mest.

Laddboxar för företag

För företag kan en laddbox vara en viktig del av deras hållbarhetsstrategi och gröna profil. Vi kan hjälpa företag att installera laddboxar på sina anläggningar, vilket gör det enklare för anställda och kunder att ladda sina elbilar. Vi kan också hjälpa till med laddlösningar för parkeringsplatser, offentliga platser och bostadsområden.

Oavsett om du laddar din elbil hemma eller på företaget kan du vara säker på att Nordströms El har den lösning som passar dig och dina behov. Kontakta oss idag för mer information om våra laddningslösningar för elbilar.

Vill du installera en
laddbox i Umeå?

Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra laddlösningar eller en kostnadsfri offert!

  Elinstallationer

  Larm

  Reparation & service

  Cookies

  GDPR & miljöarbete