Städmaskin

Som med så många andra maskiner som gör vardagen lättare och bättre krävs det också att maskinerna har bästa förutsättningar för att göra det jobbet så bra som möjligt. Vi servar, underhåller och reparerar städmaskiner, sopmaskiner och dammsugare av alla möjliga slag. Därigenom ser vi till att hålla maskinparken i topptrim för att städningen ska flyta på så smidigt det bara går. 

Vi tillhandahåller också reservdelar och tillbehör för en rad olika märken och en uppsjö av olika maskiner med olika funktioner. Det kan röra sig om allt från sugmotorer, sugblad och rondeller till slangar, borstar, batterier eller dammpåsar. Oavsett hur era behov ser ut gällande städutrustning ser vi till att ni alltid har välfungerande maskiner, alla tillbehör som krävs samt kan erbjuda snabb service och hjälp när det uppstår problem. 

Vi servar och reparerar städmaskiner, sopmaskiner och dammsugare. Vi säljer även reservdelar och tillbehör så som batterier, laddare, sugmotorer, sugblad, slangar, borstar, rondeller, dammpåsar mm.

Auktoriserad verkstad för:

Kontakta oss idag för mer info!

    Elinstallationer

    Larm

    Reparation & service

    Cookies

    GDPR & miljöarbete