Kompressor

Skruvkompressorer, kolvkompressorer, blåsmaskiner och vakuumpumpar. Vi är experter på alla typer av tryckluftskomponenter och kan erbjuda service och underhåll för alla förekommande fabrikat och modeller.

Med förebyggande underhåll maximerar du livslängden på utrustningen och säkerställer också hög effektivitet och hög säkerhet.

Vi är auktoriserade distributör av Atlas Copco och håller särskilt hög kunskap och kännedom om deras utbud, men vi är alltid väl uppdaterade om produkter från andra märken. 

Tecknar du ett serviceavtal med oss kan vi erbjuda ökad tillgänglighet över dygnets 24 timmar. Då erbjuder vi dessutom fri rådgivning och fasta priser på service och underhåll. Fördelen för dig som kund blir att du får snabb och rätt service vid rätt tillfälle samt att det inkluderar byte av servicedelar vid behov.

Ett serviceavtal med Nordströms El ger dig trygghet och kontroll över kostnader samt säkerställer att er kompressorutrustning underhålls och servas på korrekt sätt. 

Auktoriserade och kompetenta servicetekniker
– Mekanik och elteknik på kompressorer och blåsmaskiner
– Ventilationsteknik
– Efterbehandlingsteknik
– Kondensatorhanteringsteknik
– Elektronisk styr- och reglerteknik
– Systemoptimering
– Diplomerad utbildning enligt föreskrifter för förhindrande av olycksfall

Vi servar även andra förekommande märken på marknaden: Gelins KGK, Kaeser, Fiac, IR Ingersoll-Rand, Race, Granzow, Bauer, Hydrovane med flera.

Vi är auktoriserad distributör för Atlas Copco

Kontakta oss idag för mer info!

    Elinstallationer

    Larm

    Reparation & service

    Cookies

    GDPR & miljöarbete