Elinstallationer i Umeå för hem och företag

Elinstallationer i Umeå – för hem & företag

Vi på Nordströms El är ett etablerat företag inom elinstallationer och underhåll i Umeå. Med vår långa erfarenhet och kompetenta medarbetare kan vi hjälpa hem, företag och kommuner med alla typer av elarbeten.  

Erfarna experter inom elinstallation och underhåll

Nordströms El är ett familjeägt företag med gedigen erfarenhet av elarbeten. Sedan starten 1947 har vi erbjudit ett brett utbud av tjänster inom elinstallation och underhåll till våra kunder. Vi är mycket stolta över den kompetens som vi samlat hos våra medarbetare under årens lopp. 

Förstklassig hjälp med elinstallationer i Umeå 

Dessutom får du alltid förstklassig hjälp med elinstallationer av våra kompetenta medarbetare. Oavsett om du är privatperson, företag eller kommun som vill installera allt från mindre arbeten till hela anläggningar, hjälper vi till med det som efterfrågas. Det spelar ingen roll hur stort eller litet arbetet är, vi löser det åt dig. Tveka inte att kontakta oss idag, så svarar vi på dina frågor!

Säkra elinstallationer av behörig elektriker

Säkerhet är alltid vår högsta prioritet, och för att garantera den har alla våra elektriker rätt utbildning för att kunna arbeta med elinstallationer på ett tryggt sätt. Oavsett ålder, erfarenhet och inriktning strävar vi alla efter att ligga i framkanten av ny teknik. 

Hand i hand med vår ambition att ta till sig ny teknik går vårt miljöarbete. Genom att följa noggrant den miljölagstiftning som finns på området kan vi utveckla en mer miljövänlig verksamhet och informera våra kunder om vilka förbättringar som kan göras.

Våra eltjänster

Vi utför alla typer av installationer och arbeten, bland annat:

 • Belysningsarbeten
 • Nyproduktion av hus och lokaler
 • Reparation och felsökningar av befintliga elanläggningar
 • Kabelförläggning i mark, stolpbelysningar m.m.

Tillsammans med våra systerföretag, Lycksele Eltjänst i Lycksele och Malå Eltjänst i Malå, har vi möjlighet att erbjuda ett omfattande utbud av tjänster i Västerbotten när det gäller alla typer av elinstallationer, från larm och passersystem till installation av solceller.

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer om våra tjänster för att installera el hos dig. Självklart kan du också anlita oss för uppföljning av våra elarbeten samt service och underhåll av din elinstallation.

ROT-avdrag på elarbeten

Som privatperson har du givetvis rätt till ROT-avdrag för våra tjänster på din fastighet.

Söker du en
elinstallatör i Umeå?

Tveka inte att kontakta oss! Våra erfarna elektriker är redo att hjälpa dig med alla typer av elarbeten, från installationer till reparationer.

  Elinstallationer

  Larm

  Reparation & service

  Cookies

  GDPR & miljöarbete