Elinstallationer

Din elektriker i Umeå

Nordströms EL är ett familjeägt företag med gedigen erfarenhet av elarbeten. Sedan starten 1947 har vi erbjudit ett brett utbud av tjänster inom elinstallation och underhåll till våra kunder. Vi är mycket stolta över den kompetens som vi samlat hos våra medarbetare under årens lopp.

Att installera säker el

För oss kommer säkerheten alltid i första rummet. Alla våra elektriker har rätt utbildning för att kunna arbeta med elinstallationer på ett tryggt sätt. Oavsett ålder, erfarenhet och inriktning strävar vi alla efter att ligga i framkanten av ny teknik.

Hand i hand med vår ambition att ta till sig ny teknik går vårt miljöarbete. Vi följer noga den miljölagstiftning som finns på området för att kunna utveckla en mer miljövänlig verksamhet och informerar våra kunder med vilka förbättringar som kan göras.

Våra elinstallationer

Vi utför alla typer av installationer och arbeten, bland annat:

– Belysningsarbeten
– Nyproduktion av hus och lokaler
– Reparation och felsökningar av befintliga elanläggningar
– Kabelförläggning i mark, stolpbelysningar mm

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer om våra tjänster för att installera el hos dig. Självklart kan du också anlita oss för uppföljning av våra elarbeten samt service och underhåll av din elinstallation. Givetvis har du rätt till ROT-avdrag för våra tjänster på din fastighet som privatperson.

Vi hjälper dig

Hos hos får du alltid förstklassig hjälp med elinstallationer av våra kompetenta medarbetare. Våra kunder är privatpersoner, företag eller kommuner som vill installera allt från mindre arbeten till hela anläggningar. Inget jobb är för litet, vi hjälper till med det som efterfrågas. Kontakta oss idag så svarar vi på dina frågor!

Kontakta oss för mer information och en kostnadsfri offert!

    Elinstallationer

    Larm

    Reparation & service

    Cookies

    GDPR & miljöarbete