Elinstallationer

Elinstallation för företag i Umeå

Nordströms El i Umeå är ett familjeföretag med gedigen erfarenhet av elarbeten. Sedan starten 1947 har vi erbjudit ett brett utbud av tjänster inom elinstallation och underhåll till våra kunder. Vi är mycket stolta över den kompetens som vi samlat hos våra medarbetare under årens lopp.

Att installera säker el

För oss på Nordströms El kommer säkerheten alltid i första rummet. Alla våra elektriker har rätt utbildning för att kunna arbeta med elinstallationer på ett tryggt sätt. Oavsett ålder, erfarenhet och inriktning strävar de alla efter att ligga i framkanten av ny teknik.

Hand i hand med vår ambition att ta till sig ny teknik går vårt gedigna miljöarbete. Vi följer noga den miljölagstiftning som finns på området för att kunna utveckla en mer miljövänlig verksamhet.

Våra elinstallationer

Vi utför allt från belysningsarbeten till elinstallation i samband med nybyggnation samt reparationer och felsökningar. Ett område som blivit allt mer tongivande på senare år är utvecklingen av produkter för larm och passersystem.

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer om våra tjänster för att installera larmsystem och övervakningskameror hos dig. Självklart kan du också anlita oss för uppföljning av våra elarbeten samt service och underhåll av din elinstallation.

Vi hjälper dig

Hos Nordströms El i Umeå får du alltid förstklassig hjälp med elinstallationer av våra kompetenta medarbetare. Våra kunder är ofta företag eller kommuner som vill installera allt från mindre arbeten till hela anläggningar. Maila oss redan idag på order@nel.se så svarar vi på dina frågor.

Elinstallationer - Nordströms el